Τα Θεματικά Party της δρω διαφέρουν!

Είναι πρωτότυπα, παιδαγωγικά και προσφέρουν στα παιδιά αξέχαστες στιγμές ποιοτικής διασκέδασης.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της δρω, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία ενεργού δράσης, συμμετοχής και οργάνωσης σε ομαδικές δραστηριότητες, σχεδιάζει για εσάς ένα πρωτότυπο θεματικό party.

Μέσα από τις διαδραστικές ομαδικές δραστηριότητες τα παιδιά παίζουν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται ενώ παράλληλα αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες!

Στα Party της δρωτα παιδιά,

• χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις
• καλλιεργούν μηνύματα ομαδικότητας και συνεργασίας μέσα απο τις δραστηριότητες
• συμμετέχουν σε συνεχόμενη ροή δράσης και κεφιού
• ζουν μια αξέχαστη εμπερία
Τα party υλοποιούνται στους χώρους μας, στο σπίτι, στην αυλή σας ή οπουδήποτε αλλού.

Τα παιδιά ζουν σαν ινδιάνοι. Γίνονται τα ινδιάνικα βαφτίσια και αποκτούν ινδιάνικα ονόματα, βάφουν το πρόσωπό τους με χρώματα και φτιάχνουν το δικό τους ινδιάνικο καπέλο. Στη συνέχεια κατασκευάζουν τα καταλύματα τους, τίπι και συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως χορός της φωτιάς, κυνήγι του Βίσονα και διάσχιση ποταμού.

Μια μεγάλη κλήρωση λαμβάνει χώρα και τα παιδιά κερδίζουν ένα ταξίδι στο γύρο του Κόσμου! Εισιτήρια και διαβατήρια ετοιμάζονται και τέσσερα διαφορετικά σημεία του κόσμου μας περιμένουν για ανακαλύψεις και δημιουργίες. Στην Αμερική τα παιδιά γίνονται ινδιάνοι, στην Αγγλία θα βοηθήσουν τη βασίλισσα να βρει τα χαμένα διαμάντια, στην Ιταλία θα ισιώσουν τον πύργο της Πίζας και στη Γαλλία θα κάνουν ένα θεατρικό παιχνίδι.

Τα παιδιά μεταμφιέζονται σε αρχαίους  Έλληνες και ζουν μία ημέρα στην αρχαία Ελλάδα (με τη μορφή παιχνιδιού). Στον κεραμικό θα γίνουν τεχνίτες και θα κατασκευάσουν τα δικά τους έργα από χαλκό (χάλκινο αποτύπωμα). Στην Πνύκα, στο βήμα βγάζουν λόγο (ευχές) φορώντας στεφάνι. Στην αγορά γίνονται συναλλαγές – ανταλλαγές προϊόντων, γνωρίζουν τα μέτρα και τα σταθμά. Στην Ακρόπολη γίνονται διάφορες δραστηριότητες όπως ολυμπιακά αγωνίσματα π.χ. πάλη.

Τα παιδιά αποτελούν την επιστημονική ομάδα των παλαιοντολόγων. Κάνουν ανασκαφές σε ειδικές κατασκευές (λεκάνες) χρησιμοποιώντας εργαλεία ανακαλύπτουν αυγά και κόκαλα. Μεταφέρουν μία ουρά δεινοσαύρου, συναρμολογούν σκελετούς από κόκκαλα, κατασκευάζουν τρισδιάστατούς δεινόσαυρους (χειροτεχνία από χαρτί).
Ακολουθεί προβολή ταινιούλας.

Οι άθλοι του Οδυσσέα. Κίρκη, δούρειος ίππος, συμπληγάδες πέτρες.

Τα παιδιά περνούν την πύλη του χρόνου που τους μεταφέρει εκατομμύρια χρόνια πριν στην εποχή των πρωτόγονων ανθρώπων.  Επικοινωνούν με νοήματα και κραυγές (πρωτόγονη επικοινωνία), φορούν δέρματα, ζουν σε σπηλιές, κυνηγούν μαμούθ, φτιάχνουν βραχογραφίες, κατασκευάζουν εργαλεία, ανακαλύπτουν τη φωτιά.

Τα παιδιά γίνονται πειρατές, κάθε παιδί φτιάχνει το δικό πειρατικό του κιάλι  (χαρτοκοπτική), την πειρατική του μπαντάνα και βάφουν τα πρόσωπά τους. Η πειρατική εκπαίδευση ξεκινά (ήχος κανονιών, στήσιμο σημαίας, διάσωση πειρατών) και όταν το πλήρωμα είναι έτοιμο ακολουθούν πειρατικές αποστολές όπως: ψάρεμα με καλάμια για εύρεση κλειδιών που ανοίγουν τα σεντούκια με τους χάρτες, κρύψιμο θησαυρού, ναυμαχία.