Τα Θεματικά Party της δρω διαφέρουν!

Είναι πρωτότυπα, παιδαγωγικά και προσφέρουν στα παιδιά αξέχαστες στιγμές ποιοτικής διασκέδασης.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της δρω, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία ενεργού δράσης, συμμετοχής και οργάνωσης σε ομαδικές δραστηριότητες, σχεδιάζει για εσάς ένα πρωτότυπο θεματικό party.

Μέσα από τις διαδραστικές ομαδικές δραστηριότητες τα παιδιά παίζουν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται ενώ παράλληλα αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες!

Στα Party της δρωτα παιδιά,

• χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις
• καλλιεργούν μηνύματα ομαδικότητας και συνεργασίας μέσα απο τις δραστηριότητες
• συμμετέχουν σε συνεχόμενη ροή δράσης και κεφιού
• ζουν μια αξέχαστη εμπερία
Τα party υλοποιούνται στους χώρους μας, στο σπίτι, στην αυλή σας ή οπουδήποτε αλλού.

O Αη Βασίλης χρειάζεται τη βοήθεια της ομάδας και στέλνει ένα γράμμα. Τα παιδιά θα τον βοηθήσουν να οργανώσει το μεγάλο του ταξίδι. Θα χαράξουν τη διαδρομή, θα μοιράσουν τα δώρα στις διάφορες καμινάδες και θα δώσουν σε όλο τον κόσμο ευχές.

Διαβατήρια, μακιγιάζ, κατασκευή μάσκας, βαλμάς, στόχοι, προετοιμασία λαβάρου και παρέλαση, χορός γύρω από γαϊτανάκι, λαχανοδρομίες.

Τα παιδιά συμμετέχουν σε μία σειρά κινητικών δραστηριοτήτων μέσα και έξω από το νερό. Πρωτότυπες σκυταλοδρομίες, νεροβολές, χαμένος θησαυρός και ναυαγοσωστικά παιχνίδια σας περιμένουν! Φτιάξτε τα δικά σας πλοία – σχεδίες, μαζέψτε δυνάμεις και πάρτε μέρος στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες μαζί με την κατασκευή σας.

Έξι διαφορετικοί σταθμοί προγραμματισμένης αναζήτησης και περιπέτειας, διασκέδασης και γέλιου, προκλήσεων, ομαδικών αγώνων, κατασκευών, σπαζοκεφαλιών:
Το νερό είναι πολύτιμο, Υδροροές, Νεροδρομίες , Φουσκοβροχή, Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες.