Τα Θεματικά Party της δρω διαφέρουν!

Είναι πρωτότυπα, παιδαγωγικά και προσφέρουν στα παιδιά αξέχαστες στιγμές ποιοτικής διασκέδασης.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της δρω, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία ενεργού δράσης, συμμετοχής και οργάνωσης σε ομαδικές δραστηριότητες, σχεδιάζει για εσάς ένα πρωτότυπο θεματικό party.

Μέσα από τις διαδραστικές ομαδικές δραστηριότητες τα παιδιά παίζουν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται ενώ παράλληλα αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες!

Στα Party της δρωτα παιδιά,

• χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις
• καλλιεργούν μηνύματα ομαδικότητας και συνεργασίας μέσα απο τις δραστηριότητες
• συμμετέχουν σε συνεχόμενη ροή δράσης και κεφιού
• ζουν μια αξέχαστη εμπερία
Τα party υλοποιούνται στους χώρους μας, στο σπίτι, στην αυλή σας ή οπουδήποτε αλλού.

Τα παιδιά παίρνουν μέρος στους πιο πρωτότυπους και διασκεδαστικούς Ολυμπιακούς αγώνες της ιστορίας. Οι αθλητές δηλώνονται στη γραμματεία  παίρνουν τα νούμερα τους και συμμετέχουν σε μία σειρά αγωνισμάτων (άρση βαρών, ευστοχία, αγώνες δρόμου και ισορροπίας). Σκοπός όλης της αποστολής είναι να σπάσει το ρεκόρ της προηγούμενης ομάδας.

Στο party Περιπέτειας, η ημέρα γίνεται ξεχωριστή και… περιπετειώδης! Με δραστηριότητες που θέτουν σε εγρήγορση τις αισθήσεις και ενδυναμώνουν το πνεύμα συνεργασίας των παιδιών, ξεκινάμε για το γεμάτο προκλήσεις δρόμο περιπέτειας και ανακάλυψης! Τα παιδιά περνούν τη γέφυρα της μαϊμούς, ισορροπούν σε σχοινιά, διασφαλίζουν τη διαμονή τους με κατασκευή καταλύματος και διεκπεραιώνουν τις ομαδικές αποστολές που τους αναθέτουμε κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής τους.

Μέσα από μηνύματα και αποστολές οι ομάδες  συνεργάζονται για να ξαναδημιουργήσουν τον χαλασμένο ηλιακό συλλέκτη. Όμως αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Ερωτήσεις γνώσεων, κατασκευές, αινίγματα και άλλες προκλήσεις σας περιμένουν.

Τα παιδιά μεταμφιέζονται σε ντετέκτιβ, φτιάχνουν τις ταυτότητές τους και ξεκινά η εκπαίδευση (δραστηριότητες ομαδικού χαρακτήρα).  Είναι τώρα έτοιμοι να αναλάβουν αποστολές τις οποίες τους αναθέτει ο αρχηγός (ο οποίος μιλά από φορητό dvd player γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του). Οι αποστολές είναι πολλές και θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στη Γαλλία και στην Αίγυπτο για να τις ολοκληρώσουν.

Μια σειρά εναλλασσόμενων δραστηριοτήτων – παιχνιδιών.
Μεταφορές αντικειμένων, γρίφοι, προβλήματα, κατασκευές με μακαρόνια, ισορροπίες, λαχανοδρομίες, σβούρες, βαλμάς, μαντήλια, απόχες-μπαλόνια.

Η πιο γνωστή σχολή μάγων βρίσκεται στο Λονδίνο. Ένας από τους δασκάλους της βρίσκεται στη χώρα μας έτοιμος να σε διδάξει! Εκείνος έχει τον εξοπλισμό, εσύ χρειάζεσαι πολύ κέφι, υπομονή, καλά αντανακλαστικά και μαθήματα υποκριτικής. Δε γίνεται κανείς εύκολα μάγος! Τα πρώτα τρικ είναι απλά, τα ζογκλερικά κόλπα δυσκολεύουν, θα τα καταφέρεις στη συνέχεια;

Η στημένη σκηνή είναι το κατάλυμά μας. Καπέλα, ήχοι ζούγκλας, κιάλια, φωτογραφική μηχανή, είναι τα εργαλεία μας. Αφού εκπαιδευτούμε και μάθουμε τις τεχνικές μας, είμαστε έτοιμοι για ένα περιπετειώδες safari στην Άγρια ζούγκλα της Αφρικής.

Με το μυστικό μήνυμα που λαμβάνετε, είσαστε σε θέση να φέρετε εις πέρας μια σειρά αποστολών. Κάθε αποστολή είναι διαφορετική και από το αποτέλεσμά της εξαρτάται η επιτυχία, αρκεί να: επιβιώσεις από το ναρκοπέδιο, να επινοήσεις τον τρόπο απόκτησης του υγρού Χ, να χρησιμοποιήσεις σωστά το ραδιενεργό υλικό, να στοχεύσεις με την πρώτη τον κινούμενο στόχο…

Μέσα σε κλίμα Harry Potter, τα παιδιά δημιουργούν το μαγικό τους ραβδί, το ενεργοποιούν, ακολουθούν τις οδηγίες του καπέλου που μιλάει, δημιουργούν το μαγικό τους φίλτρο, κάνουν ανακαλύψεις σχετικές με κουκουβάγιες, αράχνες και χρυσούς λίθους.

Η παλαιά Αθήνα, τα αρχαία μνημεία, οι εκκλησίες, τα κτίρια, η ζωή των ανθρώπων, τα παραδοσιακά επαγγέλματα, η ασφαλής μετακίνηση στην πόλη, το περιβάλλον, τα παραδοσιακά παιχνίδια, τα ζώα και τα φυτά της πόλης, δίνουν τα κατάλληλα ερεθίσματα στα παιδιά να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους έχει ανατεθεί μέσα απο μια ασφαλή βόλτα σε επιλεγμένα σημεία της Πλάκας.