Τα Θεματικά Party της δρω διαφέρουν!

Είναι πρωτότυπα, παιδαγωγικά και προσφέρουν στα παιδιά αξέχαστες στιγμές ποιοτικής διασκέδασης.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της δρω, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία ενεργού δράσης, συμμετοχής και οργάνωσης σε ομαδικές δραστηριότητες, σχεδιάζει για εσάς ένα πρωτότυπο θεματικό party.

Μέσα από τις διαδραστικές ομαδικές δραστηριότητες τα παιδιά παίζουν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται ενώ παράλληλα αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες!

Στα Party της δρωτα παιδιά,

• χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις
• καλλιεργούν μηνύματα ομαδικότητας και συνεργασίας μέσα απο τις δραστηριότητες
• συμμετέχουν σε συνεχόμενη ροή δράσης και κεφιού
• ζουν μια αξέχαστη εμπερία
Τα party υλοποιούνται στους χώρους μας, στο σπίτι, στην αυλή σας ή οπουδήποτε αλλού.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού ξεκίνησε! Οι πρώτες οντισιόν θα γίνουν στο πάρτι σου. Με τα μαθήματα ορθοφωνίας και φωνητικής θα βελτιωθείς. Καλλιέργησε το ρυθμό μέσα σου, δημιούργησε τη μελωδία και τους στίχους άκουσε τη μουσική και άρχισε να τραγουδάς. Έχεις ταλέντο και το ξέρεις! Απόδειξέ το στους κριτές και φτιάξε  το δικό σου μοναδικό cd!

Ήρθε η ώρα να επιλέξεις το αγαπημένο σου κομμάτι από τη μεγάλη λίστα τραγουδιών της δρω. Εσύ και οι φίλοι σου θα βάλετε όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας και εμείς θα σας δώσουμε κατάλληλα αξεσουάρ και υλικά για μακιγιάζ. Οι πρόβες ξεκινούν, η χορογραφία είναι μοναδική, οι κάμερες γράφουν και η ομάδα σας είναι έτοιμη να γυρίσει το πιο πρωτότυπο video clip!

Σε πνεύμα Hannah Montana, τα κορίτσια ετοιμάζουν την εμφάνισή τους, επιλέγουν τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ από το kit Hannah Montana του party, προετοιμάζουν τις χορογραφίες τους και είναι έτοιμες να βγουν στη σκηνή.

Επιλογή τραγουδιών, κατάλληλα ρούχα, χορευτικά, πρόβες έτσι ώστε οι stars μας να αποθεωθούν από το κοινό στη σκηνή την ώρα που οι κάμερες θα γράφουν.

Θεατρική παράσταση, το θέμα το αποφασίζει η ομάδα. Διάφοροι ρόλοι (ηθοποιοί, μακιγιέζ κτλ).
Σκηνικά (ζωγραφιές).

Τα παιδιά ως καστ παραγωγής, αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στη δημιουργία και ολοκλήρωση της κινηματογραφικής τους ταινίας! Επιλέγοντας το θέμα της ταινίας τους, γίνονται οι κύριοι πρωταγωνιστές στη δημιουργία, στη δράση και στην ολοκλήρωση. Σεναριογράφοι, ηχολήπτες, εικονολήπτες, φωτιστές, ηθοποιοί, ενδυματολόγοι συνθέτουν τους παράγοντες της δημιουργίας και η ταινία ολοκληρώνεται.

Στο Karaoke party η αυλαία ανοίγει και πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα παιδιά.  Η κίνηση, ο χορός, η χρήση ενδυματολογικών αξεσουάρ σε συνδυασμό με τη βοήθεια του ηχητικού εξοπλισμού μετατρέπουν το πάρτι σε ένα μοναδικό show και δημιουργούν μία αξέχαστη εμπειρία.

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και φορούν τα κατάλληλα αξεσουάρ. Αφού δώσουν το μαγειρικό όρκο προετοιμάζουν πίτσα (φτιάχνουν το ζυμάρι , προσθέτουν τα υλικά της επιλογής τους) και πουτίγκα. Ακολουθεί εκπαίδευση σερβιτόρου- μάγειρα και τέλος τα παιδιά απολαμβάνουν τις δημιουργίες τους.

Τηλεπαιχνίδι σε μεγάλο ταμπλό με πιόνια. Στόχος να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο σκορ.
Ερωτήσεις, αποστολές, κατασκευές.

Δημιούργησε τη δική σου disco και κάνε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλη την παρέα σου! Το σαλόνι του σπιτιού σου και μόνο φτάνει. Τα φώτα και ο ηχητικός εξοπλισμός θα τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία. Η disco γεμίζει καπνούς, η μουσική είναι δυνατά, ο χορός ξεκινά και οι διαγωνισμοί δε σταματούν…