Μυστήριο

Μυστήριο

Το αρχικό μήνυμα δίνει το έναυσμα στην ομάδα να ακολουθήσει ένα μονοπάτι στρωμένο με προκλήσεις. Φαντασία και λογική είναι απαραίτητα για την επίλυση διαδοχικών γρίφων και απροόπτων που συνδέονται μεταξύ τους.

Η σύνδεση των μηνυμάτων, των λύσεων, των απροόπτων, των τακτικών που ακολουθούμε είναι το “κλειδί” της επιτυχίας για τον τελικό στόχο. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός στη λύση γρίφων ή να διαθέτει συγκεκριμένες σωματικές ικανότητες για να φέρει σε πέρας την αποστολή. Η ομαδικότητα, το χιούμορ, η ταχύτητα, η κατανόηση και η συνεργασία είναι τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία αυτής της μυστηριώδους πρόκλησης.

Οι ομάδες μετά την ενημέρωση τους, οργανώνονται, αναθέτουν ρόλους, επιλέγουν τον αρχηγό τους και ξεκινούν τη μυστηριώδη διαδρομή τους με στόχο την ανακάλυψη του χρυσού φακέλου που περιέχει τη λύση του μυστηρίου.

Μέσα σε κλίμα διασκέδασης και διαδραστικότητας, οι συμμετέχοντες συνεργάζονται και επικοινωνούν, γνωρίζονται μεταξύ τους, αξιοποιούν προσωπικές ικανότητες και προσόντα.