«Εκδρομή Ορεινά της Ναυπάκτου» για ενήλικες

«Εκδρομή Ορεινά της Ναυπάκτου» για ενήλικες

ΕΣΤΙΑΖΩ – ΠΑΡΑΤΗΡΩ – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ

 

Η επαφή με τη φύση, η ασφαλής φιλοξενία, η ποιοτική διασκέδαση, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά μιας ιδανικής εκδρομής!

Στόχος να βιώσουμε τη μαγεία του φυσικού τοπίου αλλά και να αποκτήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δράση και περιπέτεια!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26340 27987, 697 889 6062 

Χώρος υλοποίησης

Εύηνος ποταμός – επιλεγμένες διαδρομές σε φαράγγια και μονοπάτια (μικροί παράδεισοι, όπως αποκαλούμε τις διάφορες επιλεγμένες τοποθεσίες!),

Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

& Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων “δρω”

– Ιδιόκτητος χώρος, 10 στρεμμάτων
– 350 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων
– Εύκολη πρόσβαση
– Άνετη στάθμευση
– Υπαίθριος χώρος με ειδικές κατασκευές δραστηριοτήτων
– Δυνατότητα υλοποίησης προγραμμάτων σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Φιλοξενία
Το κέντρο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σνακ μπουφέ, καφέ και προεπιλεγμένα menu με παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά.

Τοποθεσία – Σημεία Ενδιαφέροντος
Βρίσκεται στην καρδιά μιας ευρύτερα πανέμορφης περιοχής, με χαμηλό σχετικά υψόμετρο, ιδανικό κλίμα όλες τις εποχές του έτους, πλούσια χλωρίδα και πανίδα, εύκολη πρόσβαση στον ποταμό Εύηνο, στη λίμνη Τριχωνίδα, στην παραλία της Ναυπάκτου, σε μονοπάτια και πανέμορφα φαράγγια.

Πώς θα μας βρείτε
Κατευθύνεστε προς Ναύπακτο. Στα φανάρια πριν τη Ναύπακτο συνεχίζετε ευθεία από την περιμετρική οδό (όχι μέσα από την πόλη) και στρίβετε δεξιά προς Θέρμο (οδός Θέρμου). Σε περίπου 12 χλμ. βρίσκεστε στο Κέντρο “δρω”.

Χώρος διαμονής “River View

Σε απόσταση 2 χλμ από το Περιβαλλοντικό Κέντρο της δρω, η διαμονή μας γίνεται σε ανεξάρτητα δωμάτια και χώρο σάλας με τζάκι και με υπέροχη θέα! Η γραφική πανσιόν “River View” δεν έχει πάρει τυχαία το όνομά της. Είναι χτισμένη σε λοφάκι επάνω από τον Εύηνο ποταμό και η θέα όχι μόνο του ποταμού αλλά και του βουνού (και του ουρανού!) είναι από το σημείο αυτό πραγματικά μαγευτική.

 

 

Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Κέντρο δρω Ναυπάκτου

 

 

Πανσιόν River View

 

 

Η πόλη της Ναυπάκτου: https://www.greeka.com/sterea/nafpaktos/photos/